Víz-Gáz-Fűtés-Klíma szerelés

icon8

Vízvezetékszerelés

Professzinális vízvezetékszerelési szolgáltatások Budapest, Szolnok egész környékén. Gyors munka, kedvező ár, megbízható, szakértő kivitezelés.

Vízvezetékszereléssel kapcsolatos fő szolgáltatásaink:

 • Vízvezetékek teljeskörű cseréje
 • Vízvezeték felújítása és kiépítése
 • Csőtörések elhárítása, kijavítása
 • Lefolyó vezetékek teljeskörű cseréje
 • Wc-tartályok cseréje, szerelése
 • Csaptelepek cserélése
 • Pincei vízvezeték kiépítése lefolyó
 • Víz vezeték fagyasztása

Ne halogassa a vízvezeték szerelést!

Csöpög a csap, vagy időnként mintha indokolatlanul lenne nedves az egyik cső? Úgy gondolja, hogy még ráér a javítás, hiszen nem nagy a gond? Ne várja meg, hogy még nagyobb legyen a baj, gondoskodjon időben a vízvezeték szerelésről!

Miért nem szabad beletörődni, ha apróbb problémák jelentkeznek a vizesblokkok körül?

 • Cseppenként is rengeteg víz elszivároghat, ha sokáig hagyja, hogy fennálljon a probléma, márpedig a hasznosan fel nem használt vízért bizonyára Ön sem szeretne fizetni.
 • A víznyomás az apró hibát egyik pillanatról a másikra komoly gonddá növelheti, amennyiben egy rozsdás vezeték nincs időben kicserélve. Ilyen esetben könnyen lehet egy elázott fürdőszoba és egy feleslegesen magas vízszámla a helyzet vége.
 • Az elhanyagolt csaptelepek a rendeltetésszerű használatot is megnehezítik, holott a vízvezeték szerelő ezt a problémát könnyedén megoldja.

Ha megbízható vízvezeték szerelőt keres, forduljon hozzánk bátran! Gondolkodjon előre, hívjon ki minket időben, és spórolja meg magának a bosszúságot!

Vízvezetékszerelés sürgősen!

Derült égből villámcsapásként érhet bennünket a vízvezetékszerelés leggyakoribb problémája, egy csőtörés vagy csőrepedés. Tapasztalt szakemberekként tisztában vagyunk vele, milyen fontos, hogy ilyenkor gyors és szakszerű segítséget kapjanak ügyfeleink.
Csőtörés esetén elsőként a legfontosabb, hogy amennyiben a víz elektromos hálózattal érintkezésbe kerülhet, úgy áramtalanítsák azt, illetve, hogy elzárják a főnyomócsövet, ha a csőtörés ott keletkezett. Ezután cégünk szakemberei értesítésével szakszerű vízvezetékszerelés következik, hogy a probléma a lehető leggyorsabban és eredményesebben megoldódjon.
Több éves szakmai tapasztalatunknak hála a csőtörések legproblémásabb esetei sem jelentenek számunkra gondot, attól függetlenül, hogy a nyomó vagy a lefolyó vezetékek csőtöréséről van szó.
Fontos továbbá, hogy sürgősségi eseteknél a legnagyobb ellenségünk az idő. Ha halogatja a vízvezetékszerelő értesítését, akkor jelentős anyagi kár érheti Önt. Szakszerű, precíz és gyors vízvezetékszerelésért keressen minket csőtörések esetén is!

A vízvezeték meghibásodásáról bővebben

A vízellátás akadozásának számtalan oka lehet. Vannak, amelyek szemmel látható és érzékelhető következményekkel járnak, de olyanok is előfordulnak, amelyeket csak szakember tud lokalizálni és feltárni.

  A vízvezeték meghibásodásának egyik leggyakoribb oka a csőtörés, csőrepedés, amikor vízszivárgás vagy a csövekben keringő víz erőteljes feltörése tapasztalható. Mindkettő kellemetlen, és nagymértékben megakasztja a megszokott napi rutint, ez persze minden esetben vízvezetékszerelő segítségét igényli. A csőtörés, csőszivárgás kialakulásának oka igen sokféle lehet. Ilyen a silány alkatrészek használata, a hibás préselés, rossz kalibrálás, megkopott a tömítés, illetve a nem megfelelő méretre vágás, aminek következtében az elemek nem illeszkednek egymáshoz.

  A csöpögő csapok, folydogáló wc tartályok javítása ugyanolyan fontos dolog, hiszen vizet pocsékolnak és megnövelik a vízszámlát is. A csöpögést általában a csapbetét tömítőgyűrűjének elöregedése, illetve a wc tartály leeresztő tömítésének hibája okozza.

  Eldugult wc, csöpögő szifon, bugyborékoló lefolyó, vízfolt a falon? Hívjon minket bátran, ha szakképzett és tapasztalt vízvezetékszerelőre van szüksége, legyen szó bármilyen meghibásodásról!

  Vízvezetékszerelés árajánlatkérés

  Kérjen árajánlatot!

   Fogyasztói gázvezeték szerelése

   Gázvezeték szereltetésekor vagy egyéb gázzal kapcsolatos szerelői, javítási munka elvégzésekor mindig válasszon megbízható, tapasztalt szakembert! Cégünk kimagasló referenciákkal rendelkezik a lakossági, fogyasztói gázvezetékek szerelése kapcsán. Mindig pontosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a szerelés költségeiről és az általunk elvégzendő munka lépéseiről. Levesszük a gázvezeték szerelésével kapcsolatos ügyintézés terhét a válláról.

   A gázvezeték szerelésének lépései:

   • Felmérés, gázvezeték terv készítése
   • Kéményseprő szakvélemény beszerzése
   • Kémények kivizsgálása és megszerelése
   • Légbeeresztők beépítése, páraelszívók felszerelése
   • EPH jegyzőkönyv elkészítése, fi relé beépítése
   • MEO átadás

   A gázterv 3-4 nap alatt elkészül!

   Mindig megbízható szakértőt hívjunk gázszereléshez!

   A gázkészülékek hasznosságához nem férhet kétség, de az is biztos, hogy a veszélyességükhöz sem. Természetesen egy gázkészülék tervezésekor mindenre gondolnak, és a használatuk teljesen biztonságos, ám abban az esetben, ha nem megbízható szakértő végzi el a gázszerelést, komoly problémákkal is szembesülhetünk, sőt, akár veszélyessé is válhatnak!

   gázszerelés ugyanis komoly szakértelmet kíván, és ha ezt nem kapja meg, akkor a gázkészülék meghibásodása nem hogy nem lesz kijavítva, de a hiba tovább bonyolódhat. Hasonló a helyzet a gázvezetékekkel is, sőt, ebben az esetben még nagyobb a veszély: ha a gázvezeték szivárogni kezd, abból akár gázrobbanás is lehet, ha az összegyűlt gáz nyílt lánggal, vagy szikrával érintkezik. Jobb az ilyesminek még csak véletlenül sem esélyt adni, és minden esetben megbízható szakértőre bízni a gázszerelést!

   Amennyiben Önnek is szüksége lenne gázszerelésre, válasszon bennünket! Nálunk csakis megbízható szakértőket talál, így biztos lehet benne, hogy a munka végeztével semmi probléma nem lehet. Ha kérdése van, vagy megrendelné szolgáltatásaink valamelyikét, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

   Bízza ránk a gázszerelést Budapesten új otthonában is!

   Egy költözés során rengeteg feladat vár az emberre még akkor is, ha egy felújított lakást választott. Be is kell rendezkedni, be kell kötni és üzemelni az elektromos berendezéseket, a gázkészülékek üzembe helyezéséről nem beszélve. Cégünk azonban ezen a téren szívesen segít! Mi kedvező áron vállaljuk új otthonában a gázszerelést Budapesten!

   gázszerelést Budapesten a költözés után nem érdemes halogatni. Természetes, hogy az ember szeretné minél előbb birtokba venni új otthonát, amihez szüksége van a gázkészülékekre is. Fontos, hogy ezt a feladatot tapasztalt szakemberre bízzuk, semmiképp se próbáljuk meg házilag megoldani! Lehetnek olyan hibák, amiket egy laikus nem vesz észre, pedig súlyos problémának számítanak.

   Költözés előtt áll? Vegye fel velünk a kapcsolatot és bízza ránk a gázszerelést Budapesten új otthonában is! A részletekről és árainkról szívesen nyújtunk tájékoztatást a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, keressen minket bizalommal!

   A gázkészülék ellenőrzés fontosságáról röviden

   gázkészülék ellenőrzésének fontosságát a szakemberek nem győzik elégszer hangsúlyozni, ennek ellenére sokan megfeledkeznek róla, vagy nagyon sokáig halogatják. A gázkészülék ellenőrzése egyáltalán nem felesleges, sőt, elengedhetetlen, hiszen egy nem megvizsgált, elhanyagolt berendezés egyes esetekben életveszélyes állapotokat is előidézhet.

   A gázhasználatnak számos előnye van, azonban nem szabad azt elfelejteni, hogy mekkora veszélyforrást is jelent. A gázkészülékek ellenőrzésekor a szakemberek legfőképp a berendezések szellőzését és az oxigénellátását vizsgálják. Amennyiben ezzel kapcsolatban bármilyen rendellenességet találnak a szerelők, azt a lehető leghamarabb orvosolni kell, ugyanis ellenkező esetben állandó életveszélynek teszik ki magukat az ingatlanban élők.

   gázkészülék ellenőrzésére szükség van! Amennyiben az Ön berendezését még nem ellenőrizték szakemberek, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Szolgáltatásunkkal gondoskodunk arról, hogy otthona biztonságos legyen.

   Lakásfelújítás? Ne feledkezzen meg a gázvezetékek felújításáról sem!

   Amikor az ember a lakásfelújítás mellett dönt, érdemes megfontolnia azt, hogy pontosan milyen feladatokat érdemes elvégezni. Egy újrafestés is megszépíti a lakást, azonban nem biztos, hogy megéri csak ezért mindent elcsomagolni, összepakolni. Sokszor ugyanis ez jelenti a nagyobb munkát, ezért ha már a pakolást nem lehet megúszni, akkor érdemes alaposabb munkát végezni és megoldani a gázvezetékek felújítását is.

   Amennyiben egyúttal elvégeztetjük a víz-, a villany- és a gázvezetékek felújítását is, sokkal hosszabb időre letudhatjuk a lakás szépítésével kapcsolatos feladatokat. Ebben az esetben biztos, hogy nem kell egy-két év múlva elölről kezdeni az egészet egy meghibásodott vezeték miatt, és a fáradságosan kifestett lakás sokáig szép maradhat.

   Amennyiben a gázvezetékek felújítása mellett döntött, keressen fel minket bizalommal! Ha szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérdése van, bátran tegye fel munkatársainknak megadott elérhetőségeinken!

   Megbízható társasházi gázszerelés Önnek is!

   Egy társasházban minden lakó és lakástulajdonos érdeke, hogy az épületben megfelelően működjenek a dolgok. Az alapvető komfort nem valósulhat meg, ha valami meghibásodik. A villany, vagy a víz mellett a gázellátás is létfontosságú.

   Cégünk minden olyan ügyfél számára nyújt magas szintű szolgáltatásokat, akinek társasházi gázsszerelésre van szüksége. A társasházi gázszereléssel minden problémát elhárítunk, ami a megbízható gázellátás útjában áll. Ne halogassa a gázszerelő kihívását, különben annak negatív következményeit az egész ház és vele együtt minden lakója megtapasztalhatja!

   Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat társasházi gázsszereléssel kapcsolatban! Rugalmasan állunk a megbízásokhoz és igyekszünk gyorsan kiérkezni a helyszínre, ahol feltérképezzük a gázkészülékek állapotát, majd a lehetőségekhez mérten azonnal orvosoljuk a problémát. Vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon megtalálható elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot társasházi gázszerelésre!

   Milyen hivatalos teendői vannak a gázvezetékek felújításának?

   Legyen szó a tömörtelen gázvezetékrendszerekről, vagy fűtéskorszerűsítésről, elkerülhetetlen, hogy a gázvezetékek felújításra kerüljenek. Ilyenkor fontos, hogy az érintett ingatlanok tulajdonosai ne feledkezzenek meg azokról a teendőkről, amelyek elengedhetetlenek a gázvezetékek felújításához.

   gázvezetékek felújítása előtt biztosan szüksége lesz kéményseprői szakvéleményre. Amennyiben kéményre kötött készülék üzemel a rendszeren, például kazán, akkor a gázátadáshoz a kéménybélelésnek is megfelelőnek kell lenni, tehát azt is ellenőriztetni kell. Ezen kívül gáztervet is kell készíttetni, továbbá a gázmérő fel- és leszereléséről sem szabad megfeledkezni. Végül, amikor a gázvezetékek felújítása megtörtént, nyomáspróba alá kell vetni az új rendszert. A mérőkről, illetve a nyomáspróbáról a Gázművek gondoskodik.

   Ha a hivatalos teendőkkel kapcsolatban kérdései lennének, vagy igénybe venné gázvezeték felújítási szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

   Itt az ideje a gázkészülékek felülvizsgálatának!

   Elérkezett a január, amikor a legtöbb ember egy kicsit le tud pihenni, feltöltődni. A decemberi hónap sokaknál a nagy hajtást és a rohanást jelenti, amikor semmire sincs idő, ám az új év kezdete már nyugalmasabb időszak. Természetesen fontos, hogy szakítsunk időt magunkra és feltöltődjünk, de nem szabad megfeledkezni az otthonunkkal kapcsolatos soron következő teendőkről sem, például a gázkészülékek ellenőrzéséről.

   A fűtési szezon derekán járunk, ilyenkor érdemes beiktatni a gázkészülékek ellenőrzését. Fontos, hogy a saját biztonságunk érdekében ne mulasszuk ezt el, és ne érjük be azzal, hogy a szezon kezdete előtt átnézettük őket! A legtöbb hiba ugyanis használat közben keletkezik, ezért sajnos van rá esély, hogy az utolsó ellenőrzés óta változott a helyzet. Márpedig az időben történő gázkészülék ellenőrzés életet menthet!

   Ön már ellenőriztette gázkészülékeit a fűtési szezon kezdete óta? Forduljon hozzánk bizalommal még ma, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére!

   Fontos tudnivalók a fogyasztói gázvezetékek szereléséről

   A gázra minden háztartásban szükség van, elengedhetetlen a fűtésrendszer, vagy a gáztűzhely működéséhez. Ahhoz, hogy megfelelően eljusson az otthonokba a gáz, olyan rendszereket kell kitelepíteni, amelyek megbízhatóak és biztonságosak, így nem történhet baj a gáz használata közben!

   A rendszerek kiépítéséhez gázvezetékeket kell beszerelni, ami rendkívül összetett munkafolyamat, hiszen a tényleges munkát a tervezés és az anyagbeszerzés előzi meg, annak érdekében, hogy a végeredmény tökéletes legyen!

   fogyasztói gázvezetékek szerelését szigorú szabályok határozzák meg, amelyeket a tervezéskor figyelembe kell venni, értelemszerűen például más szolgáltatók vezetékeivel egyáltalán nem érintkezhetnek a gázvezetékek! A fogyasztói gázvezeték szerelését csakis szakemberekre bízza, ugyanis egy figyelmetlenségből adódó kisebb hiba is végzetes, életveszélyes helyzeteket okozhat!

   Cégünk vállalja, hogy minőségi szolgáltatás keretén belül beszereli fogyasztói gázvezetékét! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

   Gázszerelés gyorsan és biztonságosan!

   A gázvezetékek nagyfokú kényelmet, komfortosabb, könnyebb hétköznapokat jelentenek, velük egyszerűbb a fűtés, a főzés, a meleg víz előállítása is. Ugyanígy válhatnak azonban veszélyforrássá is, különösen akkor, ha a gázszerelést, a berendezések karbantartását elhanyagoljuk.

   Forduljon hozzánk megadott elérhetőségeinken, és vegye igénybe profi gázszerelő csapatunk, képzett szakembereink szolgáltatásait! Ha szüksége van ránk, mi gyorsan kiérkezünk a helyszínre, és azonnal felmérjük a helyzetet, megjavítjuk a hibás gázkészüléket.

   gázszerelés témakörében egyéb feladatokat is ránk bízhat. Nagyon fontos a gázkészülékek helyes bekötése is, hiszen ez szavatolja a biztonságos működésüket. A továbbiakban szükségük van rendszeres karbantartásra is, amivel a tiszta és jó működésüket és hosszú életüket biztosíthatjuk.

   Van már megbízható szakembere gázszerelésre? Forduljon hozzánk bizalommal, megadott elérhetőségeinken bármikor hívhat minket gázszereléshez! Várjuk hívását!

   A gázkazán cseréjéről – közeleg a határidő!

   Aki gázkazánnal rendelkezik, bizonyára hallott arról, hogy 2016 júliusától kizárólag ErP minősítéssel ellátott gázkazánt lehetett felszerelni. Családi házaknál azóta csak a kondenzációs kazán jöhetett szóba, azonban a gravitációs gyűjtőkéménnyel rendelkező társasházak 2018. szeptember 26-áig türelmi időt kaptak. Ekkor szűnik meg a TURBO kondenzációs ErP kazánok forgalmazása, amelyeket eddig kéményátalakítás nélkül fel lehetett szerelni.

   gázkazáncsere terén további nehezítés is történt: a kazánoknak ezentúl a szigorított 56 mg/kWh-ás NOx-kibocsátási értékeknek kell megfelelniük, amely némi áremelkedéssel jár majd. A gázkazáncserét emiatt sem érdemes halogatni! Aki az első törvény megjelenésekor gondoskodott a kazáncseréről, körülbelül 15%-ot takarított meg a mostani árakhoz képest. A határidő közeledtével várhatóan még tovább nőnek az árak, ezért az jár jól, aki minél előbb cselekszik.

   Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ha Önnél még nem történt meg a gázkazáncsere!

   A gázvezeték szerelése az Ön érdeke is!

   Keressen fel minket bizalommal, ha szüksége van egy tapasztalt csapat, gyakorlott szakemberek segítségére! Kedvező árakkal dolgozunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a ránk osztott feladatot maradéktalanul elvégezzük.

   gázvezeték szerelését nem érdemes elhanyagolni, hogy mikor van rá szükség, arra a rendszeres karbantartás is fényt deríthet. Öreg, elhasználódott, megsérült vagy elavult is lehet az a vezeték vagy berendezés, amihez gázszerelőt kell hívni. Fűtés, meleg víz előállításához és biztonságos használatához ép rendszer kell.

   Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat gázvezeték szereléshez, javításhoz, felújításhoz! Egyeztessen időpontot velünk elérhetőségeink egyikén!

   Gázszerelés árajánlatkérés

   Kérje gyors árajánlatunkat és szakértő, tapasztalt munkatársaink megbízható munkáját!

   Közeleg a fűtésszezon, ne feledkezzen meg a gázvezetékek és gázkészülékek ellenőrzéséről!

   Sajnos minden évben történik baleset a fűtési időszakban az elöregedett gázvezetékek miatt, pedig ezeknek a többsége olyan baleset, amely bizony elkerülhető lenne egy kis odafigyeléssel. A gázvezetékek és gázkészülékek ellenőrzését soha nem szabad elhanyagolni, mert nem tudhatjuk, hogy a szakember mikor vesz észre olyan hibát, aminek a ki nem javítása előbb-utóbb bajt okozna.

   Érdemes előre gondolkodni, és már most időpontot kérni a gázvezetékek és gázkészülékek ellenőrzésére! A feladatot sokan hagyják az utolsó pillanatra, ami miatt olyankor előfordulhatnak hosszabb várakozási idők. Az ősz eleje azonban tökéletes időpont ahhoz, hogy kiderítsük, a nyáron történt-e valami, ami meghibásodást okozott, és ha beköszönt a hideg idő, egyből biztonságosan fűthessünk.

   Amennyiben Ön is gázzal fűt, vegye fel velünk a kapcsolatot mielőbb, és kérjen időpontot akkreditált gázszerelőinktől az ellenőrzésre! Tapasztalt szakembereinkre számíthat, keressen fel minket, ha alapos munkát szeretne!

   Ha gázszivárgást észlel, azonnal hívjon szerelőt!

   Gázzal fűt? Itt az újabb fűtési szezon és nem szeretné, ha aggódnia kellene a saját és a családja biztonsága miatt? A gázfűtésnek megvan az a hátránya, hogy balesetveszéyessé is válhat. A nem megfelelő karbantartás is okozhat például gázszivárgást. A  gázszivárgás életveszélyes dolog, észlelésekor azonnal gázszerelőt kell hívni, hogy a hibát megtalálja és kijavítsa.

   Nem árt tisztában lenni azzal, hogy melyek a gázszivárgásra utaló jelek, hiszen ezzel egy lépéssel előrébb járhatunk, és megelőzhetjük akár a tragédiákat is. A gázszivárgás jól ismert jele a gáz jellegzetes szagának az észlelése. Noha a földgáz eredetileg színtelen és szagtalan, de a felhasználásra kerülő gázhoz szagosítót kevernek, amit gázszivárgáskor lehet érezni.

   gázszivárgás tényét a gázszerelő speciális műszerek használatával állapítja meg, majd lokalizálja annak pontos helyét. Ha szüksége van megbízható gázszerelésre, lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

   Gázfogyasztó berendezések, készülékek cseréje

   Régi készülék leszerelése elszállítása igény szerint
   Kémény szerelés gázfogyasztó bekötése
   Végleges szakvélemény Beszerzése
   Terv készitése jóváhagyása
   Szabálytalan szerelés kijavítása
   Légbeeresztők beépítése
   Készülék kiszállítása megrendelés alapján
   új gázfogyasztó felszerelése
   Eph jegyzőkönyv beszerzése
   Műszaki átadás

   A gázkészülék meghibásodásának lehetséges okai

   A nem megfelelően működő, vagy a rosszul szellőző gázkazán, vagy egyéb berendezések sokszor okoznak jelentős problémát, legrosszabb esetben pedig igen veszélyes helyzeteket idézhetnek elő. Szerencsére gázszerelő szakember által végzett rendszeres karbantartás és ellenőrzés mellett a gondok teljesen elkerülhetőek, biztonságban tudhatjuk családunkat, és mindez messze nem kerül annyiba, mint egy teljes készülékcsere.

   Milyen meghibásodásokkal találkozhatunk a leggyakrabban?

   • A készülék belsejében lerakódott porréteg sokszor szigetelőanyagként működik. Megakadályozza a füstgázok távozását, így az nem rendeltetésszerűen az élőtérbe kerül.
   • A nem megfelelően működő berendezések a rossz szellőzésnek köszönhetően égésterméküket az éppen használt elvezető berendezések és szagelszívók „közreműködésével” a kéményben visszafordíthatják az áramlást, mely rendkívül súlyos következményekkel járhat.
   • A nem megfelelően megválasztott hőszigetelő anyagok is okozhatnak kárt. A kisebb lakásokban gyakori hiba, hogy nincsenek meg a működéshez szükséges optimális feltételek, így a készülék gyakran kapcsol ki és be, tehát a szükséges huzat teljesen elmarad.

   Amennyiben szeretné, hogy gázkészülékét szakemberek ellenőrizzék, esetleg javítsák, akkor a legjobb helyen jár! Sosem tudhatjuk, mikor következik be a baj, így jobb azt megelőzni! Keressen bennünket bizalommal még ma!

   Gázkészülék cseréje: Önnek még nem időszerű?

   A gázkészülékek esetében, ahogyan az egyéb berendezéseknél is, jellemző, hogy szükségük lehet karbantartásra, javításra. Amikor a javítás már nem segít, nincs más hátra, mint a gázkészülék csere.

   A régi, elöregedett gázkészüléket felül kell vizsgálni, hiszen lehet, hogy már nem érdemes javítgatni, csak elnyeli a pénzt. A csöpögő, kattogó, akadozó működést produkáló gázkészülékek nem csupán télen okoznak bosszúságot a fűtési szezonban, de egész évben akadályt állíthatnak a melegvíz ellátásban is.

   Az ilyen gázkészülékek megnehezítik a mindennapok rutin tevékenységeinek ellátását, de a nagyobb bajt azt jelenti, hogy balesetveszélyesek is és nagy kockázatot jelentenek a használóik biztonságára nézve. A gázkészülék belsejében lerakódott porréteg, a nem megfelelő szellőzés, a rosszul megválasztott hőszigetelő anyagok mind balesethez vezethetnek.

   Cserélje készülékét korszerű kondenzációs kazánra, melyhez bátran kérje segítségünket! A gázkészülék csere számunkra nem akadály!

   Épületgépészet Árak 2020

   Épületvillamosság Árak 2020

   Az épületgépészet feladata, az ingatlan használói számára a megfelelő komfortérzet biztosítása, mint például az ivóvíz, szennyvízelvezetés, épületen belüli optimális hőmérséklet szellőzés és páratartalom. Ezzel foglalkozik az épületgépészet.

   Az épületgépészet általános területei:

   • Fűtés
   • Ivóvíz, csatornázás
   • Gáz kiépítés
   • Légtechnika
   • Klímatechnika 

   Az épületgépészet ágainak bemutatása:

   Ivóvíz és csatornázás

   Ingatlanunk vízellátása és csatornázása az esetek többségében az utcai vezetékek rácsatlakozása során jön létre, innen kapja az ingatlan tulajdonosa a hideg ivóvizet és erre a hálózatra tudja rákötni szennyvíz vezetékeit.  

   Fűtés

   Épületünket fűtenünk kell a megfelelő komfort érzet megteremtésének érdekében, de az ingatlan üzemeltetése szempontjából is fontos tényező. A hőfejlesztő és hőleadó készülékek két korszerű típusa közé tartozik a kondenzációs gázkazán és a megújuló energiával üzemeltethető hőszivattyú, ezen típusok kiválóan alkalmasak épülete fűtésére. Üzemeltetésük gazdaságos, megfelelő beépítés és használat mellett.

   Gáz

   Hazánkban a gázellátást főként a közterületeken lefektetett gerinc vezetékekre való rácsatlakoztatás jelenti. A csatlakozás módja sok tényezőtől függ:

   • A hálózati nyomás
   • Közterületen elhelyezett egyéb közművek
   • Műtárgyak helyzete
   • Telken belüli vezetékek helye

   Szellőzés-légtechnika

   Épületeinken meg kell oldanunk a szellőzés kérdését oly módon, hogy jelentős hőveszteség elkerülése nélkül megfelelő mennyiségű friss levegő jusson be ingatlanunkba. Ezt a kérdés kört oldja meg nekünk a szellőzés és légtechnika. A megfelelő szellőzés biztosítja számunkra ingatlanunkban elsősorban a friss levegőt, a kellemetlen szagok elszívását, az optimális páratartalmat, és adott esetben a fűtést is. 

   Klímatechnika

   Magyarországon, ahogy a világon sok helyen itt is rendkívül szélsőségesek lettek az időjárási viszonyok, nem ritka nyaranta akár 30 fok fölé is emelkedik a nappali hőmérséklet. Komfort érzetünk a nem megfelelő vagy hőszigeteletlen épületeinkben nyáron az időjárási viszonyok következtében igen alacsony. Ingatlanunk megfelelő belső hőmérsékletének elérése érdekében klímatechnikára van szükség.

   A Klímaberendezések zárt rendszerként működnek. Ez azt jelenti, hogy nem szállítanak friss levegőt otthonunk belsőterébe, kültéri ventilátoruk az ingatlanból kivont hőmennyiséget távolítja el, a beltéri egység ventilátora pedig a szoba levegőjét áramoltatja át a rézcsövekben keringő hűtőközegen. Ezen alapelv mentén tudjuk lehűteni a belső légteret.

   Manapság egyre jobban elterjednek viszont azon klímaberendezések, melyek nemcsak hűtésre, hanem fűtésre is alkalmasak.

   Napelem

   Leegyszerűsítve a dolgokat, a napelemek a nap fényenergiáját alakítja át egyenárammá. Majd egy inverter segítségével, ami szintén a rendszer része kell legyen alakítja tovább váltó árammá, amivel háztartási eszközeink is működnek.

   A napelem rendszer kiépítésével jelentősen csökkenthető elektromos hálózatunk használatából keletkező villanyszámlánk.

   Napkollektor

   A napkollektor olyan épületgépészeti berendezés, amely a napenergia felhasználásával közvetlenül állít elő fűtésre, vízmelegítésre használható hőenergiát.

   A kivitelezés menete:

   • Kapcsolatfelvétel, e-mail-en vagy telefonon
   • Időpont egyeztetés
   • Helyszíni konzultáció, ingatlan szemrevételezése, felmérése
   • Kivitelezés

   Rengeteg mindentől függ egy épületgépészeti kivitelezés ára. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot egy ingyenes felmérésért.

   Épületgépészet Szolgáltatásaink:
   épületvillamosság
   fűtéstechnika
   vízvezeték szerelés és csatornázás
   gázszerelés és égéstermék elvezetés
   légtechnika és szellőzés
   klímatechnika